Årsregnskab udarbejdes efter gældende regler

Har du brug for professionel hjælp til udarbejdelse af din virksomheds årsregnskab, så tag MQ Revision med på råd.

Jeg tilbyder regnskabshjælp i området nær Gentofte, Klampenborg, Lyngby og Hellerup med udarbejdelse af det årlige regnskab og sikrer, at alt bliver udført korrekt og i overensstemmelse med gældende regler i henhold til Årsregnskabsloven.

Regnskabshjælp: Jeg gennemgår alle poster og indberetter til SKAT

Virksomhedens årsregnskab er med til at redegøre for firmaets økonomi for året og fremstiller en opgørelse over, hvordan alle midler er blevet brugt i regnskabsåret.

I samarbejde med dig som kunde finder jeg ud af, hvad jeres årsregnskab skal indeholde - sammen kan vi gennemgå alle poster, og jeg hjælper ligeledes med at løse de regnskabsmæssige udfordringer, der kunne være.

Jeg sørger for at få lagt alle oplysninger ind i selvangivelsen og sørger også for indberetning til SKAT.

Få et økonomisk overblik med et årsregnskab

Når jeg udfører årsregnskab, danner jeg mig samtidig et overblik over virksomhedens midler, indtægter og udgifter det forgange år, hvilket giver dig en generel status på, hvordan din virksomhed klarer sig økonomisk. Dermed kan jeg også give forslag til forbedringer og guide dig, så virksomheden rent økonomisk kan udvikle sig i den rigtige retning.


Har du spørgsmål ang. dit årsregnskab eller til processen bag det, skal du blot kontakte mig. Jeg har gennem årene assisteret mange mindre virksomheder, der har haft brugt for regnskabshjælp og har et grundigt indblik i hver af mine kunder og deres virksomhed.


Kontakt mig og få professionel regnskabshjælp

Du er mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 40 11 11 32, hvis du ønsker yderligere oplysninger om, hvordan jeg kan hjælpe dig med virksomhedens årsregnskab, eller hvis du ønsker regnskabsassistance. Du kan også sende en e-mail til regnskab@sogni.dk.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Kontakt mig hvis du har spørgsmål
​eller ønsker et tilbud.

Eller send din opgave til os på mail:

regnskab@sogni.dk

Hvad koster en revisor?

Mange spørger mig ”hvad koster en revisor?”, og dertil er svaret, at mine priser afhænger meget fra opgave til opgave.

Hvis du er interesseret i en konkret pris, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på telefon 40 11 11 32. Du kan også sende en e-mail til regnskab@sogni.dk, hvis du har behov for en registret revisor til at hjælpe dig med dit regnskab. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vurderet 4,73 ud af 5 baseret på 12 bedømmelser.​

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt