Hjælp til udlejning af hus/lejlighed i Gentofte

Jeg kan hjælpe med din skat, når dit hus eller lejlighed skal udlejes.

Der kan flere årsager til, at man vælger at udleje sin ejendom. De fleste vedrører forældrekøb, udstationering og investering. I det nuværende marked og prisniveau, ønsker en del ikke at sælge sin "gamle" bolig, men vælger i stedet at udleje denne.

Jeg kan konstatere, at mange ikke er vidende om, hvilke muligheder de har, når selvangivelsen skal indberettes. Men der er også en del, som har stiftet bekendtskab med den skattemæssige konsekvens ved udlejning af hus eller lejlighed, men alligevel må opgive at anvende reglerne optimalt, ganske enkelt fordi det virker uoverskueligt.

Jeg har igennem årene tjent rigtig mange penge til kunder ved at assistere med mit arbejde.

Det betyder typisk, at jeg tjener mit honorar tilbage til mine kunde mange gange og samtidig slipper de selv for arbejdet omkring de skattemæssige forhold i ejendommen.

Jeg oplever, at mine kunder beder om, at jeg samtidig assisterer med den private selvangivelse (indkomst- og formueopgørelse) for at optimere de samlede skattemæssige forhold.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Kontakt mig hvis du har spørgsmål
​eller ønsker et tilbud.

Eller send din opgave til os på mail:

regnskab@sogni.dk

Hvad koster en revisor?

Mange spørger mig ”hvad koster en revisor?”, og dertil er svaret, at mine priser afhænger meget fra opgave til opgave.

Hvis du er interesseret i en konkret pris, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på telefon 40 11 11 32. Du kan også sende en e-mail til regnskab@sogni.dk, hvis du har behov for en registret revisor til at hjælpe dig med dit regnskab. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vurderet 4,73 ud af 5 baseret på 12 bedømmelser.​

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt