​Registreret revisor

Folkevej 22 - 2820 Gentofte - CVR: 16147591​

Jeg samarbejder med Advokaternes Inkasso Service​

​Virksomhedsstart til alle forretningstyper

​​Går du med tanker om at blive selvstændig og etablere din egen virksomhed, kan MQ Revision i Gentofte nær Lyngby og Hellerup tilbyde professionel rådgivning og vejledning, så du er sikret den bedste virksomhedsstart og en højere chance for succes.

Stor risiko at blive selvstændig

Der er altid en vis risiko ved at blive selvstændig erhvervsdrivende. Det er prisen, man må betale for et spændende og indholdsrigt liv, hvor man selv har 'foden under eget bord'. 

Men der er ingen grund til, at den pris skal være højere end højst nødvendigt. Ved at lade mig hjælpe dig til den bedste virksomhedsstart, kan du nå et langt stykke.

Hjælp til virksomhedsstart fordobler dine chancer

Min ekspertise inden for virksomhedsstart er stor, og jeg har gennem årene hjulpet mange nye virksomheder i gang.

Én ting er sikkert; En grundig forberedelse af virksomhedsstarten har en direkte og meget tydelig sammenhæng med chancerne for succes.​

Ved at benytte en professionel rådgiver inden virksomhedsstart, kan du som iværksætter stort set fordoble dine chancer for, at din virksomhed overlever de første tre år, som alle undersøgelser viser, er de sværeste.

Jeg rådgiver i alle økonomiske og skattemæssige forhold, ligesom jeg kan agere sparringspartner, når det drejer sig om alle de spørgsmål, du brænder inde med.

- uanset om du påtænker at etablere en restaurant, en salgsvirksomhed, en frokostbiks eller et tømrerfirma.

Gør drømmejobbet til virkelighed

​Kontakt mig allerede i dag på telefon 39 66 34 48 eller mobil 40 11 11 32 hvis du går med tanker om at gå selvstændig. Du kan også sende en e-mail til regnskab@sogni.dk. Så sørger jeg for, at du får den mest udbytterige virksomhedsstart.

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​✩✩✩✩✩

4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 10 anmeldelser fra Ageras

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt