​Registreret revisor

Folkevej 22 - 2820 Gentofte - CVR: 16147591​

Jeg samarbejder med Advokaternes Inkasso Service​

Lønadministration hos professionel revisor

MQ Revision er specialist i løn og lønadministration og er derfor en faglig stærk sparringspartner, når du skal udbetale løn til dine medarbejdere.

Min ekspertise inden for lønadministration er stor, og jeg har især stor erfaring med at hjælpe i startfasen og sørge for, at dine medarbejdere ikke blot får en bankoverførsel men en rigtig og lovpligtig lønoverførsel med lønseddel.

Herfefter kan jeg stå for den efterfølgende månedlige lønadministration med indtastning af korrekt timeantal, sygedage m.m.

Når jeg håndterer virksomhedens lønadministration:

  • Er du garanteret korrekt indberetning af lønnen
  • Får alle medarbejdere korrekt løn til tiden
  • Foretager jeg også rettelser i allerede udbetalt løn
  • Kan jeg holde styr på afholdte fri- og feriedage

Jeg er lønpartner i Bluegarden, hvilket betyder, at jeg ved, hvordan systemet stilles op, således at alle lønmodtagere er korrekt oprettet, og lønnen bliver indberettet rigtigt.

Mange mindre virksomheder skræmmes over det komplekse lønsystem, Bluegarden er, men ved at lade mig stå for lønadministrationen og hjælpe i opstartsfasen, er der intet at blive skræmt over - og det kan kun betale sig!

For ved at varetage virksomhedens lønadministration ordentligt fra starten af, undgår du ikke mindst de administrative afgifter for forkert indberetning. 

Du sparer også det enorme ekstra og omkostningstunge arbejde ved at skulle starte forfra, når årsregnskabet skal afstemmes, såfremt det ikke har været indberettet korrekt.​

Derudover kan du med Bluegarden eksempelvis også søge om lønrefusioner og holde styr på afholdte feriedage med mere.

Administrering af honorarer

Med mig som din professionelle lønpartner er du garanteret en professionel, stabil og korrekt udførsel af alle opgaverne inden for din lønadministration.

Jeg kan ligeledes være behjælpelig med administrering af honorarer, såfremt du har medarbejdere, der aflønnes således. Jeg administrerer i øjeblikket 400 honorarer om året for forskellige virksomheder.

Kontakt mig i dag for at høre mere

Mine kunder omfatter selvstændige og mindre virksomheder i hele området nær Lyngby, Klampenborg, Gentofte og Hellerup. Som den mindre virksomhed, jeg er, er du garanteret en personlig betjening med en tæt dialog.

Jeg er sat grundigt ind i alle mine kunder og kan med et enkelt opkald hurtigt og effektivt tage mig af din henvendelse.

kontakt mig på telefon 39 66 34 48 eller mobil 40 11 11 32, hvis du ønsker en effektiv, ansvarlig og professionel sparringspartner til at varetage din virksomheds lønadministration. Du kan også sende en e-mail til regnskab@sogni.dk.

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​✩✩✩✩✩

4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 10 anmeldelser fra Ageras

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt