​Kvalitetssikring af revisor i Gentofte

Som registreret revisorer er det et krav, at jeg lever op til god revisorskik. Det betyder, at revisor skal have et kvalitetssikringssystem, som dokumenterer, at revisor lever op til gældende retningslinier for god revisorskik.

Efteruddannelse af revisor

Kvalitetsstyringssystemet sikrer, at der hele tiden sker kontrol af det udførte arbejde undervejs i den enkelte opgave.

Samtidig sikrer kvalitetsstyringen og den efterfølgende interne og eksterne kontrol heraf, at kunden har en stor grad af sikkerhed for, at revisor udfører sit arbejde med den nødvendige omhu og i overensstemmelse med god revisorskik.

​Som registreret revisionsfirma er jeg underkastet ekstern kvalitetskontrol. Denne udføres indenfor en seksårig periode af registrerede revisorer, der er udpeget og godkendt af revisortilsynet og som er uafhængige af vores revisionsfirma.

Fra 1. januar 2009 er jeg ligeledes forpligtiget til at deltage i 120 timers efteruddannelsesprogram over hver treårig periode for at sikre, at jeg til stadighed vedligeholder teoretisk viden og faglige kvalifikationer som det offentliges tillidsrepræsentant på tilstrækkeligt højt niveau.

Hvis revisortilsynet ikke godkender mit kvalitetsstyringssystem eller dokumentationen af min efteruddannelse, kan det i sidste ende medføre inddragelse af autorisationen.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Kontakt mig hvis du har spørgsmål
​eller ønsker et tilbud.

Eller send din opgave til os på mail:

regnskab@sogni.dk

Hvad koster en revisor?

Mange spørger mig ”hvad koster en revisor?”, og dertil er svaret, at mine priser afhænger meget fra opgave til opgave.

Hvis du er interesseret i en konkret pris, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på telefon 40 11 11 32. Du kan også sende en e-mail til regnskab@sogni.dk, hvis du har behov for en registret revisor til at hjælpe dig med dit regnskab. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vurderet 4,73 ud af 5 baseret på 12 bedømmelser.​

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt