Hjælp til bogføring og momsregnskab for små virksomheder

MQ Revision tilbyder individuel bogføring og momsregnskab til alle typer mindre virksomheder i hele området nær Gentofte, Hellerup, Lyngby, Klampenborg og omegn.

Korrekt og god bogførings- og regnskabsskik

Bogføring skal ikke sammenlignes med en kriminalgyser, men som i enhver god krimi kræves det også i bogføringslovgivningen, at der skal være nogle spor, som kan føre til "sagens" opklaring. 

Det betyder, at der altid skal være en sammenhæng mellem alle registreringer i bogføringen og det endelige årsregnskab.

Det er derfor nødvendigt, at man eksempelvis altid kan følge en faktura. Hvordan er den registreret, på hvilken konto optræder den, og hvordan er den betalt. Inden for bogføring kaldes dette transaktionssporet.

Grundstenen i regnskabet

For at et årsregnskab kan siges at overholde reglerne i bogføringsbekendtgørelsen, er det altså nødvendigt, at regnskabsmaterialet er til stede, og at det er muligt at finde frem til netop det bilag, der ligger til grund for en registrering. Dette kaldes kontrolsporet.

Trods vigtigheden af en korrekt bogføring og et korrekt momsregnskab er det ikke altid, at ressourcerne eller kompetencerne i en virksomhed er til det. 

Det gælder særligt, hvis det er en enkeltmandsvirksomhed, hvorfor jeg tilbyder at varetage ansvaret for den komplekse opgave.​

Jeg skræddersyr en løsning med bogføring og momsregnskab

Med en individuel bogføring og momsregistrering kan jeg skræddersy en løsning til din virksomhed. Jeg står for alt det, du ikke selv ønsker at bruge tid på eller ikke har kompetencerne til. Jeg kan eksempelvis varetage følgende opgaver til attraktive priser i forbindelse med:

  • Bogføring af kassebilag
  • Indberetning til offentlige instanser
  • Bogføring af fakturaer
  • Debitor- og kreditorstyring
  • Momsregnskab
  • Fakturering.


Gennem en øget og effektiv bogføring og økonomistyring kan jeg også være behjælpelig med at reducere omkostninger i virksomheden, da jeg som bogholder kan tilbyde udarbejdelse af budgetter og analyser af din virksomheds regnskabstal.


Kontakt mig og hør mere om momsregnskab og bogføring

Ønsker du at lette hverdagen og lægge dit fokus på andre ting end bilag, bankafstemninger og kreditorstyringer, så lad mig varetage dit bogholderi.

Ønsker du at høre mere om mine kompetencer inden for momsregnskab og bogføring, eller ønsker du en pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte mig på e-mail regnskab@sogni.dk. Du kan også ringe på telefon 40 11 11 32, og vær garanteret en korrekt og professionel bogføring.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Kontakt mig hvis du har spørgsmål
​eller ønsker et tilbud.

Eller send din opgave til os på mail:

regnskab@sogni.dk

Hvad koster en revisor?

Mange spørger mig ”hvad koster en revisor?”, og dertil er svaret, at mine priser afhænger meget fra opgave til opgave.

Hvis du er interesseret i en konkret pris, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på telefon 40 11 11 32. Du kan også sende en e-mail til regnskab@sogni.dk, hvis du har behov for en registret revisor til at hjælpe dig med dit regnskab. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vurderet 4,73 ud af 5 baseret på 12 bedømmelser.​

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt