​Registreret revisor

Telefon: 39 66 34 48

Mobil: 40 11 11 32​

​Bogføring tilbydes til små virksomheder

MQ Revision tilbyder individuel bogføring til alle typer mindre virksomheder i hele området nær Gentofte, Hellerup, Lyngby og omegn.

Korrekt og god bogførings- og regnskabsskik

Bogføring skal ikke sammenlignes med en kriminalgyser, men som i enhver god krimi kræves det også i bogføringslovgivningen, at der skal være nogle spor, som kan føre til "sagens" opklaring. Det betyder, at der altid skal være en sammenhæng mellem alle registreringer i bogføringen og det endelige årsregnskab.

Det er derfor nødvendigt, at man eksempelvis altid kan følge en faktura. Hvordan er den registreret, på hvilken konto optræder den, og hvordan er den betalt. Inden for bogføring kaldes dette transaktionssporet.

Grundstenen i regnskabet

For at et årsregnskab kan siges at overholde reglerne i bogføringsbekendtgørelsen, er det altså nødvendigt, at regnskabsmaterialet er til stede, og at det er muligt at finde frem til netop det bilag, der ligger til grund for en registrering. Dette kaldes kontrolsporet.

Trods vigtigheden af en korrekt bogføring, er det ikke altid, at ressourcerne eller kompetencerne i din virksomhed er til det, hvorfor jeg tilbyder at varetage ansvaret for den komplekse opgave.

Jeg skræddersyr en løsning med bogføring

Med en individuel bogføring kan jeg skræddersy en løsning til din virksomhed. Jeg står for alt det, du ikke selv ønsker at bruge tid på eller ikke har kompetencerne til.

Jeg kan eksempelvis varetage opgaver i forbindelse med:

  • ​Bogføring af kassebilag
  • Indberetning til offentlige instanser
  • Bogføring af fakturaer
  • Debitor- og kreditorstyring
  • Momsregnskaber
  • Fakturering


Gennem en øget og effektiv bogføring og økonomistyring kan jeg også være behjælpelig med at reducere omkostninger i virksomheden, da jeg i forbindelse med bogføringen kan tilbyde udarbejdelse af budgetter og analyser af din virksomheds regnskabstal.

Korrekt og professionel bogføring for virksomheder
Ønsker du at lette hverdagen og lægge dit fokus på andre ting end bilag, bankafstemninger og kreditorstyringer, så lad mig varetage din bogføring. 

Du er velkommen til at kontakte mig på e-mail regnskab@sogni.dk. Du kan også ringe på telefon39 66 34 48 eller mobil 40 11 11 32, og vær garanteret en korrekt og professionel bogføring.

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​✩✩✩✩✩

4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 10 anmeldelser fra Ageras